Ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" цього літа втретє став батьком синочка, маючи вже з дружиною двох прекрасних дочок.

Скріншот з Instagram

"Улюблені наші друзі і мої хороші підписники☺ у перших рядках свого листа поспішаю повідомити, що ми з Юлою стали батьками втретє. Сьогодні, 20 липня, о 13: 13 з вагою 4060 кг і зростом 55 см у нас з'явився син Ніл! Гарний, хороший, предчуваю – розумний і з хорошим почуттям гумору. Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, прекрасно, важко, фантастично і ще купа інших епітетів. Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Про те, яка ти ще, я постійно тобі нагадую, а ось сьогодні остаточно переконався ще й у цьому. Спасибі партнерським пологам"

, - поділився першими почуттями після народження сина в своєму Instagram Анатолій.

Скріншот з Instagram

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Тепер, коли вже дружина теведущего відчула а на собі всі радощі і прикрості материнства за сином, вона теж вирішила поділитися своїми думками з приводу різниці бути батьками дочок і сина на своїй сторінці в Instagram. Вона поспішає помітити, що не відчуває якоїсь особливості або відмінності маючи хлопчика чи дівчинку.

"Мене часто запитують кайфую я від хлопчика після двох дівчаток? Порівнюю себе тоді і зараз і скажу, що кайфую однаково! Поки у мене немає відчуття чогось особливого в хлопчика. Особливий - тому що малюк, а хлопчик чи дівчинка поки без різниці. Напевно, Ніл підросте і буде проявляти свою любов не так, як дівчата, але зараз це просто моя дитина. Коханий. Один з трьох найрідніших і найулюбленіших людей в моєму житті ❤️" , - чесно відповіла Юла на своїй сторінці в Instagram/

, - чесно зізнається Юла на своїй сторінці в Instagram.

Скріншот з Instagram

Передплатники лише тільки залишають в коментарях Червоні серця.

Нагадаємо, що Даша Квіткова і Анатолій Анатоліч зробили це одразу, а Андре Тан досі приховує – чому не всі зірки показують своїх дітей.

Також, Знай.юа писав, що Чи варто наймати няню для дитини, щоб зберегти форму і роботу? Ведуча Фролова поділилася досвідом