Українська телеведуча, актриса, співачка і блогер, травесті-діва Монро частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 80 тисяч чоловік.

Зовсім недавно була інформація про те, що "перша і єдина" бореться з коронавірусом. Однак зараз в TikTok Монро виклала ролик, на якому постала разом з Анною Трінчер.

Монро, instagram.com/monritta

Любителька епатажних образів і володарка особливого почуття гумору станцювала легкий і нехитрий танець під пісню молодої українки "по губах". Знаходяться вони, швидше за все, десь на знімальному майданчику КНУКіМ. Травесті-діва представлена так, ніби вона виступає в якості завідуючої новою кафедрою TikTok в університеті, А Анна Трінчер — першокурсниця в короткій сукні.

Видно, що телеведуча не повністю знає руху цього танцю, тому іноді підглядає за рухами виконавиці. А потім і зовсім виривається вперед, несподівано для самої Анни Трінчер.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Анна Трінчер, скріншот з відео

"Коли вже буде кафедра Viber? Мені потрібно кудись прадіда просунути", "Уявіть, що ви проводите співбесіду на якусь серйозну посаду, а вам приносять диплом Тік-токера", "Чому раніше у мене не було прагнення вчитися? Тому що факультету TikTok не було", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, травесті-діву Монро здолав підступний вірус і не хоче відпускати: "Психіка починає кульгати"

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський "відбив" у Павла Зіброва Анну Трінчер: "юний орел" проти вусача

Знай.ua писав, улюбленицю Павла Зіброва Анну Трінчер взяли в полон: заклеєний рот і ланцюг на груди