Аліна Гросу показала команду, з якою відправляється в тур. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч осіб.

25 вересня дівчина опублікувала пост, в якому показала свій колектив. З ним вона відправиться в тур по Україні. Дівчина стоїть в компанії п'ятьох чоловіків. Вся компанія посміхається на камеру.

Моя бомбічна команда ❤️🔥 це найкращі музиканти нашої країни так і найближчого зарубіжжя точно ❤️❤️❤️ не тільки клавіші, барабани, басуха і електро-гітара, але і скрипка, труба, тромбон 💣💣💣 скрипаль у нас ще і саксофоніст :) а на останній фотці, наш фотограф - він ще і кларнетист 🤪 вони мій маленький оркестр і я пишаюся ними ❤️ а звуківник, тут взагалі слів немає, хто ще так само круто зможе визвучити))) навіть не знаю 😅 до туру лічені дні і ми вже збираємося до вас
, - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Багато хто повідомив, що чекають концерт колективу.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

як приємно бачити Вас, Аліна в Україні!❤ 👍 🔥 "; "Я тільки хотіла запитати, куди Полянського Делі😂 👏"; " от би один хіт в рок обробці побачити!🔥
, - повідомляють вони.

Нагадавши, що Аліну Гросу з її бойфрендом Романом Полянським засліпила Павла Зіброва:"будете бачити нас". Дівчина показала кліп у новому проекті, в якому вона бере участь.

Раніше Знай писав, що Аліна Гросу в латексі перетворилася на спокусливу кішечку: так і хочеться відшмагати. Українська співачка постала в цікавому образі.

Також Знай повідомляв, що Аліна Гросу "відбила"Романа Полянського у дружини і розкрила секрет:"тримаєш на повідку". Українська співачка дала пораду своїм фанаткам з приводу чоловіків.