Злата Огнєвіч, головна холостячка країни, не перестає підігрівати інтерес шанувальників до шоу. Цього разу вона знову виклала пост, де запитує думку глядачів шоу "Холостячка".

"Як думаєте, я зробила правильний вибір? Стільки чоловіків - а я одна. Але ж, чим далі-тим складніше мені будуть даватися ці рішення.... І тут можу довіритися лише голосу серця @stbua @holostyakstb @kalynove. Мій образ від @lallier_brand #ZlataOgnevich #Холостячка2021 #відносини #Психологія #Самийромантичнийпроектосени #любов #Церемоніяроз" - написала співачка у своєму Instagram

Пост Злати, скрін Instagram zlata.ognevich

Пост супроводжується цікавим фото. Красуня Злата стоїть обличчям до камери, а на артистці незвичайний чорний піджак з великими червоними квітами, які служать яскравими акцентами на стриманому образі.

"Красива. Нехай знайдеться. Вогонь" - написала під постом артистки українська співачка Джамала.

Популярні новини зараз

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Злата, ви супер, і дати Богдану шанс, ще раз говорить про ваше добре серце, і прекрасної душі, чуйності і любові до людей", "вибір серцем найвірніший і він не підводить", "ще парочку можна було вигнати", "Красуня і розумниця щастя тобі і успіхів" - пишуть шанувальники Злати і проекту.

Коментарі до посту, скрін Instagram zlata.ognevich

Нагадаємо, раніше" Холостячка " Злата Огнєвіч розпрощалася відразу з двома, залишивши улюбленців українців до фіналу: "З купою скелетів у шафі"

Також "Знай.иа" писав, що "Холостячці" Златі Огнєвіч не дають проходу, залицяльники як з ланцюга зірвалися: "Не вистачає ваз для квітів"

Як повідомляв портал "Знай.иа", "Холостячку" Злату Огнєвіч роздягли і розглянули з усіх боків на першому груповому побаченні: мокра і в пелюстках троянд