Минулої суботи, 25 вересня вийшов черговий випуск шоу "Маскарад" на 1+1, який приготував українцям масу сюрпризів. Марія Єфросиніна разом з Ігорем Ласточкіним билися за право розгадати артиста під костюмом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційному акаунті телеканалу в соціальній мережі Instagram, де регулярно сповіщають про головні новини різних проектів.

Цього разу мова пішла про другий сезон революційного проекту під назвою "Маскарад". Дві команди продовжують боротьбу за перемогу, і намагаються відгадати якомога більше артистів під костюмами.

Після виступу всіх п'яти конкурсантів, відбувся традиційний "Ліпсінк Баттл". Командам було необхідно зробити пародію на хіт цього літа-Гуси від артиста Wellboy.

В даному змаганні боролася телеведуча Марія Єфросиніна, а також комік Ігор Ласточкін. В результаті, глядачі вибрали гумориста і актора переможцем, і саме його команда отримала право першими назвати свої версії суперзірок, які знаходяться під таємничими образами.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Яскравий ліпсінк-батл Маші Єфросиніної @mashaefrosinina та Ігоря Ласточкіна @lastochkin_igorна пісню Wellboy @a.wellboy "Гуси" 🦆 чия пародія вам сподобалася більше? Діліться в коментарях" - йдеться в повідомленні під постом в Instagram.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна закликала українців "завести" ноги заради благородної мети

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна підняла серйозну проблему в українському суспільстві.

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі.