Шанувальникам творчості R&B-співачки Б'янки показали всі яскраві образи пишногрудої красуні.

Бьянка (Тетяна Липницька) - одна з перших виконавців R&B в Росії. Музична кар'єра дівчини почалася в 2003 році, тоді вона називала свій стиль "російським народним R'n'b", основою якого є суміш американського урбана з російським поп-фолком з його частівками і фольклорними мотивами. Багато підлітків 2000-х виросли на її піснях - "А че че", "Були танці" і "Про літо".

На офіційно акаунті російського співтовариства "МУЗ-ТВ" в соцмережі Instagram показали, як зараз виглядає всіма улюблена Бьянка і зібрали всі кращі образи пишногрудої артистки за останній час.

Користувачі соцмережі активно прокоментували серію фото. Багато відзначили зовнішні зміни співачки і згадали про її вокальні здібності.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil мітить на місце Злати Огнєвіч у новому сезоні "Холостячки": Григорій Решетник під дверима

Нагадаємо, Аліна Гросу розсекретила таємне кохання: Полянському варто напружитися

Як повідомляв Знай.uа, самотнього Віталія Козловського ощасливила ефектна брюнетка, Раміні варто повчитися: "На все життя"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль в образі Анджеліни Джолі побалувала Балана відвертими позами: "Мені подобається бути для тебе..."