Антоніна Матвієнко стала обличчям нового номера українського журналу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост.

29 вересня вона опублікувала пост, в якому показала себе на обкладинці журналу ukrainian people. У підписі до фотографії співачка опублікувала цитату з інтерв'ю, в якому розповіла про те, що виступала в багатьох країнах. Зокрема, Тоня Матівієнко давала концерти в Лівані та Сінгапурі.

географія виступів велика. В Європі це Португалія, Польща, Великобританія, Іспанія, Голландія, Кіпр, Італія та ін з найбільш екзотичних країн - виступ в Сінгапурі і Лівані. А найчастіше за кордоном гастролювала по містах Сполучених Штатах і Канаді. Де б я не була - це відкриття нових горизонтів
, - повідомила вона.

Фолловери опублікували безліч коментарів під фотографією. Більшість з них оцінили красу співачки.

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Боже яке с*ксуаліті !!! Ось у мене натхнення було😍 🔥"; "Вау😍🔥❤️"; "🔥🔥🔥 шикарна обкладинка
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.