Відома українська акторка Ольга Сумська разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком мило привітала всіх з Міжнародним днем серця.
Ольга Сумська має чимало шанувальників, тому зірка намагається часто тішити їх новими фото чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 700 тисяч осіб. Цього разу вона разом з коханим чоловіком привітала всіх українців з Міжнародним днем серця.
Аби підняти настрій своїм шанувальникам пара заспівала пісню. Сумська та Борисюк переробили пісню Михайла Поплавського "Юний орел".

Скріншот публікації Ольги Сумської

"Друзі сьогодні ми всіх вітаємо з днем сердець. Ти іди до сердець, іди до сердець. І казав мені батько не підеш то буде егей", - так зіркове подружжя привітало українців.

Шанувальники Сумської одразу прийнялися залишати у коментарях десятки компліментів для зіркової пари.

"Дуже класні обожнюю Вас! Будьте щасливі❤️❤️❤️", "Ви дуже красива пара😍", "Молодці! 👏🙌❤️❤️❤️❤️", "Обожнюю, вас!", "Солодка парочка! 🔥🙌", "Обожнюю Вас )) Ві Такі класнючі🔥😍🙌", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Нагадаємо, що Ольга Сумська засвітила свою "кудлатку": "Я розумію, що тобі хочеться...". Українська актриса здивувала шанувальників своїми вміннями.

Раніше Знай писав, що гарячий мачо затягнув Ольгу Сумську до лісу: султан шукає Роксолану. Чоловік відзначив граціозною і жіночність популярної української актриси.

Також Знай повідомляв, що Ольга Сумська показала чоловіка, який їй зраджує: "Спасибі". Жінка здивувала шанувальників несподіваною фотографією.