Нагадаємо нашим читачам, що ще на початку вересня світ кіноманів обрадували цікавою новиною - вийшов трейлер фільму "Матриця-4". Ми вже писали про "пасхалки", які автори сховали в невеликому відео, а цього разу у нас є роздуми відданого фаната, який точно дізнався, в чому ж суть цього шедевра.

Про це стало відомо завдяки матеріалу автора Коен, який було опубліковано на порталі shazoo.

Кадр з трейлера "матриця 4", скріншот: YouTube

"Коли вийшла перша "Матриця"? Для мене це смутні часи передпідліткового віку, повні конфузу, питань і дивних відчуттів. Але я точно пам'ятаю, що коли вперше подивився фільм тоді ще братів Вачовскі, то, як і належить будь-якій дитині, асоціював себе з хорошим хлопцем. З Нео. Ще б пак - він стрибав між будівлями, ухилявся від куль і, в підсумку, дійсно виявився обраним. Звичайно, я хотів бути як Нео.

Озираючись на кінець 90-их, Я розумію, що це було нормально. Що може бути крутіше?! Ти ковтаєш таблетку і прокидаєшся в моторошному коконі.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Єдина тиха гавань - в цифровому просторі. Тут повертається волосся, зникають моторошні сполучні елементи, можеш влаштовувати баттл-рояль з товаришами, влаштовувати прочухана Морфеусу і стрибати з хмарочосів з Трініті.

20 років тому я думав, що все так і повинно бути — боротьба з машиною, боротьба з системою, боротьба за права і свободи, все як годиться. Так, хтось в результаті помре, але ж все це заради загального блага, чи не так? На ділі виявилося, що немає ніякого загального блага. Є просто кротовина, і у неї є свої правила. Як показали наступні сиквели до "Матриці", з Норою можна боротися, але її не можна перемогти, тому що куди б ти не копав, ти тільки розширюєш стінки чужої імперії.

У "Матриці" немає абсолютно жодних гарантій, що взявши червону пігулку, ти дійсно прокидаєшся. Ніщо не заважає всесильному ІІ тримати тисячу шарів Матриці з різними умовами, обраними, Морфеусами і Трініті.

Кадр з трейлера "Матриця 4", скріншот: YouTube

Так що, мабуть, я теж підтримаю Сайфера, який хоче забути про кошмар довжиною в дев'ять років, повернутися в забуття і отримувати приземлене задоволення. Але як же людство? Як же протистояння злу і боротьба за свободу?

Ви дійсно вважаєте, що в Матриці можна перемогти? У світі, в якому роблять четверту "Матрицю" і замість створення нових, оригінальних ігор випускають ремастер за ремастером? Сумніваюся.", - пише автор.

Раніше повідомляли, Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на героїню "матриці": Нова Трініті для Кіану Рівза?

Як повідомляв Знай.uа, психотерапевт, таблетки і качечка у ванній: головні пасхалки, які сховали в трейлері "Матриці 4".

Знай.uа писав, "Матриця" повертається: в мережі з'явився трейлер четвертого фільму з Кіану Рівзом і "друзями".