Історії успіху відомих людей завжди чіпляють нашу увагу. Цікаво, як та чи інша видна особистість домоглася своїх висот. Кожна історія унікальна і неповторна. Кожен подолав свій шлях до слави. Але у деяких шлях особливо тернистий. Хореограф Макс Чмерковський міг залишитися інвалідом після страшної дитячої травми. Але бажання займатися танцями і жити повноцінним життям змусило Макса побороти весь скептицизм лікарів і відновитися.

Пост з історією Макса Чмерковського з'явився в Instagram-акаунті 1plus1_ua. "Хореограф і суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський @maksimc розповів журналістам «ЖВЛ» @zhvl_official, як мало не втратив можливість танцювати і які складнощі були на шляху до успіху. "Ми з другом і батьком поїхали на санках кататися. І я влетів у металевий стовп. Діагноз, який поставили в одній з лікарень-дай Бог, щоб він ходив з паличкою!",- поділився танцівник. Більше подробиць дивіться у повному сюжеті на @ 1plus1.video або в YouTube!" - написали в акаунті.

Інтерв'ю Максима, скрін Instagram 1plus1_ua

До посту додано відео, де детальніше описується шлях танцюриста з архівними фрагментами з дитинства хореографа.

У коментарях до посту захоплена аудиторія аплодує успіху танцюриста і підтримує його. Те, що зробив Макс, дійсно заслуговує захоплення.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Лікарі були налаштовані песимістично, і це не дивно. Після такої травми люди ходять насилу, а про танці, на їхню думку, можна було і зовсім забути. Історія зцілення дійсно виглядає як диво. Але ніяких чудес тут не було. Тільки завзятість, праця і сила волі Макса, які дозволили йому продовжити займатися улюбленою справою і досягти в ньому небачених висот.

Нагадаємо, раніше суддя" Танці з зірками "Макс Чмерковський розкрив свою "гідність" перед мільйонами: пощастило дружині

Також "Знай.иа" Санта Дімопулос і Макс Чмерковський злилися в пристрасних обіймах на "Танцях з зірками": "Чоловік купив"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Олександра Зарицька зустріла свою давню любов перед виступом на "Танці з зірками": "Сто років би його не чула"