Відома російська виконавиця Instasamka, яка прославилася завдяки скандальним витівкам і неоднозначним пісням, вирішила поділитися фотографією зі своїм молодим чоловіком.

У новій stories на її сторінці в соціальній мережі Instagram вона поділилася фотографією в дзеркалі. Даша стоїть в незвичайному вбранні чорного кольору, який складається з штанів, а також короткого топа. Наряд підкреслює її фігуру.

Instasamka, фото: Instagram

Олег, її молодий чоловік, також підібрав незвичайний образ. Це білі штани, рожеві труси, а також на голові мішок рожевого кольору.

Вони останнім часом стали трендовими, після того як Каньє Вест з'явився в подібному на одному із заходів.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

До слова, часто їх пару порівнюють з Каньє Вестом і Кім Кардашьян з Росії. Інстасамка не так давно зробила собі операцію по збільшенню сідниць, після чого порівнювати їх стали ще частіше.

Instasamka, фото: Instagram

У таких нарядах вони з'явилися на одному з концертів в рамках нового туру. Там сталося дещо незвичайне - фанат зробив на сцені пропозицію своїй дівчині, і Даша була неймовірно рада цьому факту.

"Сьогодні перший раз в житті на нашому концерті хлопець зробив своїй дівчині пропозицію, я ох*їла! Дівчинка теж ох*їла! Ох**ти!!!! на все життя у неї залишилися спогади і мої окуляри😂" - розповіла вона в Telegram.

Далі дівчина зазначила, що вона буде рада, якщо в майбутньому хтось ще захоче зробити подібне на її концерті, так як це приємні спогади як для пари, так і для виконавців.

Instasamka, фото: Instagram

Нагадаємо, скандальна блогерка Інстасамка вивернула відходи на кур'єра

Також Знай.ua писав, блогерка Інстасамка після конфлікту опинилася вся в Зеленці

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Instasamka показала розпусту в своїй спальні-такого не було в "50 Відтінків Сірого"