Стало відомо про те, що відому українську візажистку, яка співпрацює з проектом "Танці з зірками" розкритикували після концерту виконавиці з Росії.

Анастасія Барилко дала відповіді на всі питання, які цікавили користувачів мережі, після того, як вона співпрацювала з виконавицею Instasamka.

Stories візажистки, фото: скріншот

Візажистку захейтили за це, адже раніше дівчина неодноразово нешанобливо ставилася до обслуговуючого персоналу, а на концерті в українській столиці і зовсім вигнала хлопця із залу, тому що він не веселився з усіма.

Stories візажистки, фото: скріншот

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Анастасія Барилко виставила пост в Instagram, де розповіла про свою співпрацю з Інстасамкою, і в коментарях відразу її почали за це критикувати.

"Скажу так. З ким і де мені працювати - це особисто мій вибір. Чому у вас є до цього претензії і починається булінг в мою сторону - незрозуміло. Непоганий інфопривід для того, щоб вилити всю свою накопичену жовч? Ну камон. Питання навіщо? Провчити? Засоромити? Або може хтось позаздрив у такій формі?"- пише візажистка у своїх stories.

Stories візажистки, фото: скріншот

При цьому, вона відразу зазначила, що їй не тільки заплатили, але і не вигнали відразу після фарбування. Все було навіть краще, ніж дівчина очікувала.

Stories візажистки, фото: скріншот

Вони мило поспілкувалися і розійшлися.

Нагадаємо, що не так давно у Instasamka відбувся концерт в Києві, де вона вигнала хлопця із залу, обізвавши його з ніг до голови, і пославши куди подалі. Ця новина швидко розлетілася по всьому Інтернету.

Нагадаємо, одіозна блогерка Інстасамка ніяк не перестане бути "шл * * ой": "Чому мені знову..."

Як повідомляв Знай.ua, скандальна блогерка Інстасамка вивернула відходи на кур'єра: «Заблокувавши..."

Знай.ua писав, слідом за кумиром: двійник скандальної Шуригіної облондинилась, схожість приголомшила публіку.