Народний артист України Михайло Поплавський влаштував запальні танці у компанії хореографа Євгена Кота та красунь-студенток.

Ректор Київського університету культури й мистецтв Михайло Поплавський йде в ногу з часом, тому намагається бути активним у своїх соцмережах. Він часто ділиться з численними шанувальниками новими світлинами, відео чи подробицями з професійного життя.

Скріншот з ТікТок Михайла Поплавського

Цього разу Михайло Поплавський у популярній зараз мережі ТікТок поділився коротеньким відео з запальними танцями з Євгеном Котом. Ззаду артиста з танцівником стояли студентів та студенток, які повторювали всі рухи за ними.

Скріншот з ТікТок Михайла Поплавського

Для запальних танців Михайло Поплавський обрав дуже яскравий наряд, він одягнув червоний костюм та білу сорочку. Родзинкою його образу стали сонцезахисні окуляри теж у червоному кольорі.

Скріншот з ТікТок Михайла Поплавського

Хореограф Євген Кот обрав для себе більш брутальний образ, він одягнув сині джинси та шкіряну кутрку, яка підкреслювала мужність танцівника.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще
Нагадаємо, що Михайло Поплавський поруч з гарячою студенткою показав, як вступити на бюджет: спритність рук і ніякого шахрайства. Артист знявся в новому ролику зі студенткою в TikTok
Раніше Знай писав, що Михайла Поплавського звалила осіння депресія: "розігнав" усіх першокурсниць. Михайло Поплавський заговорив про осінню депресію
Також Знай писав, Михайло Поплавський "загубив" своїх студенток, але не засмутився: "Хочу". Михайло Поплавський зробив цікаву пропозицію