Під час зворушливого дзвінка по телефону, коли Ніколь зізналася татові в своїх почуттях, і сказала, що за все його прощає, він обізвав дівчину "глобусом" через її зайву вагу.

Інцидент стався під час шостого сезону реаліті "Пацанки". Ніколь прийшла на проект щоб змінити своє життя і налагодити відносини з татом.

Птаха пішов, коли Ніколі було всього три роки. Вона подзвонила йому і сказала наступне: "Пап, я хотіла тобі сказати, що прощаю тебе за те, що тебе не було зі мною поруч в дитинстві. І сама перепрошую за все. І я обіцяю, що схудну, чесне слово!". Птаха, до речі, ніколи не підтримував Ніколь, і вказував їй на її недоліки, зокрема, зайву вагу.

Нетактовна відповідь знаменитості вразила не тільки дівчину (вона розридалася прямо біля телефону), але і її співучениць в "Школі леді". Птаха у відповідь засміявся і відповів доньці: "я тебе і товстою люблю, не переживай. Ти чо, глобус, зберися". Всі зійшлися на думці, що це не було відповіддю люблячого батька. Говорити таке людині з делікатною душевною організацією через біполярний розлад, та ще й рідній доньці, яка і без того комплексує? Ну ні, це занадто. По соціальних мережах прокотилася хвиля засудження на адресу Птахи. Йому належить вибачитися перед Ніколь.

Нагадаємо, раніше колишню дружину Гуфа Айзу Долматову збила машина на виході з пологового будинку, лікарі не давали шансів

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також "Знай.иа" повідомляв, репер Гуф зняв сина в новому кліпі, поки мама Айза червоніє від ганьби за голі фото

Як повідомляв портал «Знай.иа", нову дівчину Гуфа запідозрили у фінансових махінаціях: "Їхала з повними кишенями грошей"