Відома американська модель, одна з сестер Кардашьян, Хлої продемонструвала підтягнуте тіло в обтягуючому костюмі. Питань про вагітність більше немає.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться зі своїми шанувальниками новими кадрами. Це можуть бути особисті знімки, рекламні проекти, або ж фотографії з її маленькою дочкою. Щодня за дівчиною спостерігає понад 187 мільйонів користувачів, які жадають нових фотографій, а також подробиць про її особисте життя.

Цього разу вона поділилася цілою серією фотографій, які були зроблені на балконі одного з будинків. Чи належить він їй, або ж це вона вирушила на відпочинок - невідомо.

В якості вбрання вона підібрала костюм темно-фіолетового кольору з різними дрібними принтами. Наряд обтягуючий, і повністю підкреслює всі достоїнства фігури моделі. На одному з кадрів вона зображена крупним планом, і можна більш детально розглянути її макіяж.

До слова, Хлої Кардашьян неодноразово була піддана критиці через те, що використовує фотошоп на своїх фотографіях. Цього разу коментатори знову почали писати, що цього занадто багато, і потрібно навчитися любити себе без фільтрів.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

До слова, також було багато чуток стосовно вагітності дівчини, але, як ми бачимо по фігурі - це не так. Є ймовірність, що у неї незабаром все ж народиться дитина, через сурогатне материнство, послугами якої вже користувалася її сестра Кім.

Правда це чи ні - дізнаємося вже скоро, однак, сама дівчина неодноразово про це говорила, і в одному з шоу навіть зайнялася пошуком підходящої кандидатури.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер показала свою маленьку Русалочку, фанати запідозрили зміни

Раніше повідомляв Знай, що після розлучення Кім Кардашьян помолодшала і стала мільярдеркою.

Також, Хлої Кардашьян оголила філейну частину після вигнання з сімейного шоу - у сестричок такого немає