Тоня Матвієнко показала, як відпочиває Арсен Мірзоян. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост.

Як відомо, Антоніна Матвієнко протягом п'яти років у шлюбі з Арсеном Мірзояном. Артисти зіграли весілля 15 Червня 2017 року в Таїланді, і на заході були присутні приблизно 60 гостей.

5 жовтня Матвієнко опублікувала репост відео в сторіз ведучого програми" Сніданок " Руслана Сенічкіна. Відео з салону автомобіля, на ньому можна побачити, як пара їде в автомобілі і активно слухає музику.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Тоню Матвієнко можна побачити на задньому сидінні автомобіля. Її руки тримають камеру, яка знімає даний процес.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки. Ірина Федишин зазначила, що вона прокидається о 6:30 для того, щоб подивитися, яка погода за вікном, і почати підбирати одяг не тільки для себе, але і для дітей

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знайuиа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.