Відома українська виконавиця Юлія Саніна (Головань) часто балує значну армію шанувальників яскравими публікаціями зі свого насиченого життя медійної особистості в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Фронтвумен англомовної групи "The Hardkiss" любить експериментувати з повсякденними і сценічними образами, які з радістю демонструє своїм шанувальникам в соцмережі. За словами пісні Юлії "Make Up", зовнішність – це зброя, і артистка дуже вміло її використовує.

Юлія Саніна, instagram.com/the_hardkiss

Цього разу Юлія вбралася в образ спокусливої Рожевої Пантери, фільми про яку відомі всьому світові. Для всіх "Рожева Пантера" назавжди залишиться викраденої унікальною коштовністю, за якою всі старанно полюють.

Зовнішній вигляд співачки, як завжди, підібраний бездоганно і зі смаком. Над шикарним перевтіленням Юлії попрацювали її незамінні і дуже талановиті стилісти - Слава Чайка і Віталій Дацюк.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss оголила животик і стала бомбою: "Хоч мішок з-під картоплі"

Як повідомляв Знай.uа, яскрава Юлія Саніна з The Hardkiss показала інтимний момент з чоловіком посеред натовпу: "Я готова"

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на героїню "матриці": Нова Трініті для Кіану Рівза?