Відомий російський гуморист і чоловік співачки Алли Пугачової показав численним фанатам своїх дітей. Також Максим Галкін видав, що вони їдять, поки Алла Пугачова не бачить.

Максим Галкін має багатомільйонну армію фанатів, тому він часто ділиться з ними новими фотографіями, відео або ж просто цікавими новинами з особистого і творчого життя в своєму Instagram, де за ним стежить 9.1 мільйон чоловік.

Максим Галкін з дітьми, скріншот

Цього разу Максим Галкін вирішив показати, як проводить час зі своїми дітьми Гаррі і Лізою, поки немає Алли Борисівни. Зірковий татусь разом з дітлахами влаштувався на терасі за поїданням насіння соняшника.

"Коли хочеться чогось простого і добре знайомого. Бери насіння, з їх яскравим смаком час летить непомітно!",- розповів Максим Галкін.

Максим Галкін з дітьми, скріншот

Максим Галкін зізнався, що дуже люби насіння, адже в цьому продукті багато жирних кислот, вітаміну Е, і до того ж це якісний перекус. Тому він із задоволенням іноді дозволяємо собі і своїм дітям полузати насіння.
Нагадаємо, що зірка "Москва сльозам не вірить" Ірина Муравйова показала, як насправді виглядали Максим Галкін і Алла Пугачова багато років тому. Ірина Муравйова показала пам'ятний знімок з Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою

Як повідомляв портал Знай.uа , у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Показати ще
Також Знай.uа писав про те, що молодий чоловік Примадонни Галкін влаштував жорсткий тролінг Ксенії Собчак