Популярна українська співачка Tayanna (Тетяна Решетняк) продовжує радувати своїх шанувальників в мережі яскравими знімками і цікавими подіями із зіркового життя. Відомо, що у Tayanna в мережі Instagram більше двохсот тисяч підписників, які активно реагують на нові публікації, під кожною фотографією тисячі коментарів.

Цього разу Таня здивувала "спекотною позою" в чорно-білому кадрі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Tayanna в мережі Instagram.

Публікація Tayanna, скріншот: Instagram

"А моя любов, Як темна вода, Яка заглибока, Ніхто і не зна, А ти пірнай, До самого дна... 08.10 Темна вода", - пише співачка.

Tayanna, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Швидше за все мова йде про нову композицію або навіть кліп артистки. Найцікавіше, що Тетяна вирішила заінтригувати глядачів і слухачів також, як і нещодавно це зробила Злата Огнєвіч, показавши всі свої вигини шикарної фігури.

Tayanna, скріншот: Instagram

На свіжій фотографії, яка зібрала безліч лайків і коментарів, видно, що на співачці облягаюча сукня, заплющені очі та зігнуті в ліктях руки. До слова, співачка ніжно обійняла себе в районі грудей. Тепер шанувальники можуть чекати на дійсно "спекотну" прем'єру, яка повинна пройти вже в п'ятницю, 8 жовтня.

Раніше повідомляли, Настя Каменських кличе на роботу українців: "мільйон...".

Як повідомляв Знай.uа, як виглядала 51-річна Клаудія Шиффер на початку модельної кар'єри: справжній еталон жіночої краси.

Знай.uа писав, Злата Огнєвіч, Melovin та Андре Тан зізналися, хто може замінити екстрасенсів і ворожок: результат стовідсотковий.