Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом співачки стежить 2,4 мільйона чоловік.

Полякова і Маша Єфросиніна презентували на YouTube вже декілька випусків спільного проекту - "Дорослі дівчатка". У кожній новій серії знаменитості зачіпають теми, про які мало хто наважується говорити вголос. Жінки обмінюються життєвим досвідом, поглядами на виховання дітей і подробицями взаємин з чоловіками.

У прямому ефірі соцмережі Instagram зірки підвели невеликі підсумки проекту перед публікацією нового випуску. На відео Оля і Маша обговорили можливість дружби між жінкою і чоловіком - саме цю пікантну тему вони будуть висвітлювати в третій серії "Дорослих дівчаток".

Також подруги зізналися, як відреагували їх дочки Нана і Маша на те, що мами дозволили собі розповісти про потаємні подробиці особистого життя підлітків і про драму в сімейних відносинах, за часів непростих етапів дорослішання молодих дівчат.

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Нагадаємо, що розлючена Оля Полякова вилила потік звинувачень на Наталію Могилевську: "С*чка, мого чоловіка клеїла"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова зізналася "в коханні" Маші Єфросиніній: "Поцілуємося?"

Також портал Знай.uа писав, до Маші Єфросиніної пристають на вулиці з непристойними розпитуваннями про еротичний масаж: "Так був хеппі-енд, чи ні?"