Американська акторка і зірка реаліті-шоу Кім Кардашян вийшла в світ темно-бордовому пуховому тренчі після чергової репетиції Saturday Night Live перед концертом.

Кім Кардашян була помічена папараці у четвер ввечері, коли вона поверталася до свого готелю в Нью-Йорку після того, як відбула чергову репетицію в Studio 8H. Про це пише DailyMail.

40-річна зірка, зважаючи на прохолодну погоду, поверх синього худі одягла темно-бордовий теплий пуховик. Волосся знаменитість сховала під капюшоном та чорною кепкою.

Кім Кардашьян, dailymail

Кім Кардашьян, dailymail

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Кім Кардашьян, dailymail

Кім Кардашян також прикрила очі від спалахів темними окулярами, а речі поклала у дизайнерську сумочку зі стразами. На ногах моделі красувалася пара яскраво-рожевих високих чобіт на підборах.

Що цікаво, у липні цього року колишній чоловік Кім Кардашьян Каньє Вест прийшов на показ бренду Balenciaga, повністю закривши обличчя хусткою. Він також одягнув не по сезону теплу куртку-пуховик свого бренду.

Варто додати, це не перший випадок, коли Каньє ловлять у такому дивному вигляді. Місяць перед цим репера бачили в схожому теплому образі на спекотних вулицях Лос-Анджелеса.

Каньє Вест, twitter.com/KanyeMedia_

Каньє Вест, twitter.com/KanyeMedia_

Нагадаємо, Кім Кардашьян разом сестрою залізли верхи на темних красенів: "Виглядаєш добре". Відома знаменитість разом зі своєю сестрою Хлої показали, як проводять вільний час.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кім Кардашян і Каньє Уест разом? Гарячу парочку застукали на інтимі за столом. Знаменитості отримали титул найбільш доброзичливих колишніх.

Також "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян написала повідомлення Лесі Нікітюк: "Досі не відкриваю". Леся Нікітюк розповіла, чому не читає повідомлення від Кім Кардашьян