Фанати популярної української співачки Тіни Кароль відзначили неймовірну схожість з мамою Дана Балана, з яким їй приписують романтичні стосунки.

Колаж з фото Тіни Кароль і Людмили Балан опублікували на фан-акаунті співачки "Тvoyakvittkaa", в соціальній мережі Instagram.
Роман української співачки Тіни Кароль і молдавського виконавця Дана Балана почали активно обговорювати після їх участі в шоу "Голос країни" на телеканалі 1+1. Просто під час шоу артисти неодноразово обмінювалися пильними поглядами і часто фліртували один з одним.

Дан Балан і Тіна Кароль, фото: Instagram

Самі ж артисти ніколи не заперечували, що між ними дійсно є роман, а іноді навіть сильніше підігрівали ці чутки. Щоб потішити своїх фанатів, вони навіть випустили спільну пісню під назвою "Помнишь".

Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina

А на одному з ефірів шоу "Голос країни" на сцену вийшла виступати мама Дана Балана Людмила. Саме тоді вперше сотні фанатів відзначили схожість мами молдавського виконавця і Тіни Кароль.

"Ви так схожі, офігіти", - сказав Дан Балан під час першої зустрічі Тіни і його мами.

Тіна Кароль і дан Балан, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще
На фан-акаунті співачки "Тvoyakvittkaa" користувачі мережі також почали обговорювати неймовірну схожість мами Дана Балана і його можливої коханої Тіни Кароль.

Людмила Балан та Тіна Кароль фото Тvoyakvittkaa"

"Реально😮 😱", "Може ми щось не знаємо?))) ", "Чудові рідні душі", "Красуні !!!", "Вони випадково не сестри ?", "Нереально схожі на цьому фото!",- такі коментарі залишили користувачі Мережі під фото.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Людмила Балан показала, як йшла під вінець 43 роки тому: "ми і від Дана з Тіночкою дочекаємося". Батьки Дана Балана відсвяткували річницю весілля

Раніше Знай писав, що колишній коханий Тіни Кароль зробив пропозицію руки і серця - не Дан Балан і не Ivan NAVI. Колишній коханий Тіни Кароль одружується

Також Знай повідомляв, що Тіна Кароль одяглася в траур, але з усмішкою на обличчі після пропозиції: "торкнулася всіх"