Актриса Дар'я Баріхашвілі, яка зіграла роль нареченої головного героя Сергія Глушка Яніни в серіалі "Моя улюблена Страшко", показала свою улюблену сцену.

Після зйомок у серіалі "Моя улюблена Страшко" актриса Дар'я Баріхашвілі почала стрімко набирати популярність. Саме тому вона зараз намагається часто тішити своїх фанатів новими фото, відео, або ж подробицями зі зйомок серіалу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі

Цього разу дівчина вирішила показати одну зі своїх улюблених сцен серіалу. Виявилося, що це саме той момент, де вона б'є одного з героїв серіалу. Виявилося, що дівчина перш ніж втілити цю сцену на знімальному майданчику тренувалася вдома на чоловіка.

Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі


"Напевно моя одна з улюблених сцен, які ми знімали😁називається, що не зробиш заради подруги. Ми гуляли по торговому центру і тут мені надсилають сцени на завтра, я читаю що мене чекає Сергійку і тут навіть і він загорівся☺ ми приїхали додому і репетирували як я буду робити цей прийом кіокушинкай завтра на майданчику ☺ і потім цілий день я чекала вже цю сцену ☺ ️загалом було круто☺", — розповіла актриса.

Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Нагадавши, Марина, Настя, Оля, або може Яніна: кого в "Моя улюблена Страшко" найбільше не люблять глядачі .Хто сподобався глядачам серіалу" Моя улюблена Страшко " найбільше, порівняння жіночих образів