Відомий український кулінар Євген Клопотенко, який часто ділиться небанальними та дуже смачними рецептами розповів, як приготувати ідеальні оладки на сніданок. 
Своїм рецептом оладків зірка "МастерШеф" поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить понад 600 тисяч осіб. 
У розпал сезону гарбузів Євген Клопотенко вирішив не втрачати час та приготувати, щось смачненько з головного продукту осені. 
Скріншот посту Євгена Клопотенка
            
                
                
            
        
"Вони просто створені для того, щоб зробити цю жовтневу суботу офігєнною. То як сонечка на тарілці. Дуже затишні і романтичні", - зазначив Євген Клопотенко.
Вам знадобиться: 
300г борошна,
300г борошна,
2ст.л. цукру, 
500мл безлактозного молока, 
2 яйця,
розпушувач (чи сода, гашена оцтом), 
100г свіжого гарбуза, 
50г меленої кави, 
ванільний цукор. 
Спосіб приготування: 
Готувати оладки доволі просто, достатньо змішати всі інгредієнти. Гарбуз подрібнюєте на терці та додаєте  у тісто. Після цього варто додати каву.  
Смажите оладки потрібно з обох боків до рум'яної скоринки. Готові оладки краще подавати з  медом чи топленим вершковим маслом. Смачного. 
Раніше Знай писав, що бургер і круасан - 2 в 1: перекус за 10 хвилин від Євгена Клопотенка з МастерШеф. Євген Клопотенко поділився рецептом приголомшливого гарячого бутерброда з круасану