Українка поскаржилася на Приватбанк. Відповідний пост з'явився на сайті Мінфіну.

Жінка розповіла свою історію і звинуватила Приватбанк в тому, що фінустанова привласнюють її депозитні кошти. Українка розповіла, що у неї розбився телефон і їй при цьому треба було терміново перевести гроші.

Провівши кілька операцій з карти чоловіка на свою, чоловік не відразу розібравшись в походженні цих платежів, подзвонив 3700, що призвело до блокування його карти і обмеження мого рахунку з прив'язкою двох карт, - написала вона.

Карту чоловіка розблокували, а жінці у відповідь пришлос повідомлення, що при аналізі операцій на карту фінустанова помітила надходження на карту, не підтверджені платником. Приватбанк запропонував врегулювати питання, однак не уточнив як.

ПриватБанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Жінка повідомили, що її чоловік звернувся до фахівця у фінустанову з роз'ясненнями про те, що не відразу розібрався з фінансовими операціями і попросив розблокувати рахунок своєї дружини, проте його досі не розблокували.

Фахівці направляють в поліцію, але ми не розумію з яким заяву ... на один одного писати? Так само на моєму рахунку знаходяться грошові відсотки з депозиту, які як заявляє банк не повернуть!!
, - повідомляла Українка.

Установа відповіла на скаргу клієнтки, зазначивши що розберуться в ситуації.

Ваше питання вже розглядають фахівці. Ми прагнемо вирішити його в найкоротші терміни. Додатково зв'яжемося з вашим чоловіком для врегулювання ситуації
, - повідомляють у фінустанові.

Раніше повідомляли, шахраї в приваті, Ощаді і Mono: як українцю вберегти свої гроші на карті банку.

Як повідомляв Знай.uа, клієнт " Приватбанку "розповів, як шахраї взяли на літню матір кредит у 17 тисяч гривень:" робити нічого...".

Знай.uа писав, рахунок українця в "ПриватБанку" потрапив в блок через перевірку документів: "гроші зняти не можу".