Відома українська телеведуча Марія Єфросиніна разом зі своєю подругою і співачкою Олею Поляковою, вирішили знову зібратися удвох, щоб обговорити ряд важливих питань.

Новий випуск з'явився на Youtube-каналі Маші, і тема, яку вони вирішили обговорити, досить спірна. За весь час ніхто так і не зміг прийти до єдиного рішення, і у кожного з цього приводу своя позиція.

Ось Маша Єфросиніна вважає, що дружби між чоловіком і жінкою не існує, і рано чи пізно це матиме сексуальний підтекст, і один з них закохається.

А ось Оля Полякова вірить виключно в таку дружбу, адже, для неї дружба з жінкою щось з ряду фантастики. Вона зазначила, що вона не жінконенависниця, а навпаки, дуже їх любить, однак, не все так просто.

"Я не дружу з дівчатками-дівчатками, я вже це зрозуміла. Мені подобаються дівчата, у яких багато чоловічої енергії. У мене всі подруги-конкретні такі, з яйцями " - розповідає Оля Полякова.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Також, вона розповіла кілька історій, які пов'язані з жінками з шоу-бізнесу. Якось раз Наталія Могилевська намагалася фліртувати з її чоловіком на одному із заходів, і вона його тоді приревнувала. Вадиму, дружину, було дуже приємно це все, але, самій співачці було не по собі, хоч вони і дружать зараз з Наталією Могилевською.

Також, Оля Полякова згадала історію, яка пов'язана з Іриною Білик. Жінка була в компанії свого продюсера Михайла Ясинського і одного політика. Там була Ірина Білик, яка вирішила розповісти чоловікові "королеви ночі" про це прямо на світському заході.

"А Оля ваша, була там-то там-то" - почала розповідати Вадиму Полякову Ірина Білик. Він був в курсі того, що відбувається, тому, ніяк не відреагував, однак, ця ситуація запам'яталася їй надовго.

"А якби у мене дійсно там якийсь роман був, і що, щоб Ірина Білик прийшла і виклала це моєму Вадику, або що. Боже, Ірку я люблю, і Наташку люблю, але су*ки" - підсумувала Оля Полякова.

Нагадаємо, що Полякова поскаржилася Єфросиніній на Могилевську: "клеїлася" до її чоловіка не один раз

Також, Оля Полякова розбовтала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично

Як повідомляв портал Знай.ua, спокуслива Оля Полякова показала магію одним поглядом