Зараз південнокорейський серіал про виживання "Гра в кальмара" у всіх на слуху. Актори, які зіграли головних героїв практично відразу стали популярними. Тепер в їхніх соцмережах мільйони нових підписників й вони нарозхват на телевізійних шоу.

Про життя героїв фанати серіалу хочуть дізнатися абсолютно все. Зараз в центрі уваги виконавець головної ролі, 48-річний Лі Джон дже, який зіграв Сон Гі Хуна (№456). За сюжетом, герой Лі - патологічний ігроман і невдаха, який втратив через згубну звичку дружину і доньку і намагається хоч якось виправити помилки, передає "Фокус".

"Ігри в Кальмара". Фото: 14.ru
"Ігри в Кальмара". Фото: 14.ru

Джон дже в 90-их почав працювати в якості моделі, а вперше на екрані з'явився в 1993 році, дебютувавши в південнокорейському серіалі "Учитель-динозавр". Тоді це не принесло йому особливої слави і впізнаваності, чого не скажеш про "Гру в кальмара".

Тільки після виходу серіалу актор зважився завести сторінку в Instagram, і за 10 днів на неї підписалися 3,4 млн осіб. Тепер він завалений пропозиціями про зйомки, причому як у себе на батьківщині, так і в інших країнах.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Лі Джон-дже, скріншот з відео

Нещодавно шанувальники серіалу "Гра в кальмара" почали публікувати фото і відео, на яких можна побачити актора на початку 90-их зовсім молодим. Причому його фанати відзначають, що вік тільки до лиця акторові, адже він знайшов свою індивідуальність.

Лі Джон-Дже, скріншот з відео

Відзначимо, що серіал "Гра в кальмара" стала рекордсменом за переглядами серед усіх шоу сервісу Netflix в 90 країнах світу, обігнавши навіть іспанський серіал "Паперовий будинок".

Нагадавши, що режисер" Гри в кальмара " від Netflix зізнався, що означають червоні волосся №456 у фіналі: спойлер для фанатів

Раніше Знай писав, що" гра в кальмара " тепер доступна в реальному житті, випробування вже почалися: які умови і що чекає учасників у фіналі

Також Знай повідомляв, що зірка "Гри в кальмара" від Netflix Хо Ен Чон показала, як стати красунею з самого ранку: прибирає набряк за допомогою пальців