Відомий український виконавець Віктор Павлік, який разом зі своєю молодою дружиною Катериною Репяховою днями вперше показав обличчя свого маленького сина, відправився на відпочинок до Туреччини, звідки часто ділиться яскравими кадрами.

Цього разу на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм, де за життям артиста спостерігають майже 80 тисяч читачів, Віктор Павлік поділився ще однією фотографією з малюком.

"Коханий ❤️", - коротко підписав світлину музикант.

Віктор Павлік з сином, instagram.com/viktorpavlik

У коментарях підписники артиста відзначили неймовірну схожість хлопчика та його знаменитого батька, назвавши малюка "Павлік в квадраті".

Популярні новини зараз

Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Весь в тата ❤️🔥👏", "Найкращий татусь в світі ❤️", "Ви дуже схожі з сином", "Щастя вам ♥️♥️♥️♥️♥️", "Мішутка Павлік в квадраті 😍❤️🔥😍😍😍", "Неймовірні 👌", "Копия ви 😍😍😍", - відреагували у коментарях.

Водночас Катерина Репяхова наважилася показати фотографії сина, які сім'я раніше приховувала від всіх. На цих знімках малюку всього 8 днів.

Син Віктора Павліка, instagram.com/repyahovakate

Коментарі, instagram.com/viktorpavlik

Коментарі, instagram.com/viktorpavlik

Нагадаємо, Віктор Павлік перетворився на "султана" в Туреччині: Роксолана поруч. Віктор Павлік зі своєю молодою дружиною Катею Репяховою відвезли маленького сина Михайлика до Туреччини на відпочинок

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських зробила це з собою, щоб подобатися Потапу: "Фее, повнить!". Настя Каменських здивувала виглядом

Також "Знай.ua" писав, Віктор Павлік і Катя Репяхова вперше показали обличчя свого сина: "Схожий на...". Віктор Павлік показав, нак ого схожий його син