Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже тривалий час живе і працює в Росії, поділилася серією нових фото, а також вона анонсувала вихід нового альбому.
Ані Лорак має дуже багато шанувальників, тому співачка намагається тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і творчого життя в своєму Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів осіб.
Ані Лорак, яка нещодавно випустила пісню українською мовою зізналася, що скоро у неї вийде повноцінний альбом. Але перед тим, як вона представить нові пісні, співачка відправиться з концертами по російських містах зі своїми хітами.

Ані Лорак, фото з instagram

"З нетерпінням чекаю виходу альбому❤️а вже 27 жовтня зустрінемося в Пітері. Кращі пісні для вас! PS. Як думаєте, коли ми представимо новий альбом?",- розповіла Ані Лорак.

Ані Лорак, фото з instagram

Також Ані Лорак опублікувала серію нових фото, на яких позує на тлі осіннього міста. Співачка одягла стильне чорне пальто, а щоб зробити свій образ більш цікавим вона одягла стильні браслет і ніжні колечка.
Нагадаємо, что Ані Лорак виправдалася за" втечу "з України і попросила вибачення:"Крила У мене росли". Українська співачка вперше відверто відповіла про свою позицію, і чому покинула Україну

Також, Ані Лорак замаскувалася в чорному, забувши про груди: ледь не вивалилася. Співачка Ані Лорак замаскувалася в чорному

Раніше повідомляли, що Ані Лорак кардинально змінює життя перед весіллям колишнього: Мурат оцінить. Українська співачка Ані Лорак повідомила радісну новину для своїх шанувальників, які вже довгий час не можуть дочекатися нового альбому

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще