На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 580 тисяч осіб, вона розповіла, що ківі часто недооцінюють і просто не купують. Але це зовсім неправильно, адже через кількість корисних речовин, якими володіє цей фрукт, на нього слід звернути увагу.
Марина Боржемська зазначила, що в першу чергу потрібно звернути на харчову цінність ківі. Адже ківі може забезпечити організм енергією завдяки високому вмісту вітаміну С.
"Ківі ідеально підходить для меню на початку дня і перекусів для підтримки бадьорості. Вітамінів в цьому фрукті з надлишком: вітамін К запобігає розвитку остеопорозу, В9 сприяє зміцненню імунної системи, А Е є відмінним протизапальним засобом і сприяє правильній роботі серця", - розповіла вона.
Також цей фрукт несе користь вашому здоров'ю, адже багато часу використовувався як цілющий засіб. При цьому його щоденне вживання запобігає розвитку серцево-судинних захворювань і деяких видів раку.
"Регулярна добавка ківі в меню знижує рівень тригліцеридів в крові і регулює метаболізм. Його активні інгредієнти концентруються в "хорошому" холестерині, знижуючи при цьому рівень "поганого", а також сприяють загоєнню ран і відновленню після хвороб, ускладнень і операцій", — підсумувала Марина Бержемська.
Гороскоп на сьогодні, 4 червня: день конфліктів та розчарувань – хто під ударом
Ануляція соцвиплат: українці потраплять під жорсткі перевірки – хто залишиться без допомоги
Нові правила для ВПО: що зміниться з 1 липня 2025 року і хто залишиться без грошей
Визнають непридатними: які хвороби звільняють від мобілізації
Раніше Знай писав, топ-5 осінніх продуктів від Марини Боржемської: чим замінити "шкідливу" їжу