Наталія Денисенко розповіла про свій досвід прийняття тіла. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса і зірка серіалу "кріпосна" Наталка Денисенко закликала жінок перестати оцінювати себе і почати жити повним життям. Вона також поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, де у неї більше 230 тисяч передплатників.

13 жовтня дівчина опублікувала фотографію у вечірній сукні і з келихом шампанського в руці. На фотографії у неї немає бюстгальтера. І це не випадково.

E мене маленькі гарні груди 🤍 але в 14-16 років я думала що маленька=потворна=не с*ксуальна. І носила бюстгальтери з величезним Пушапом, які здавлювали максимально!!! (Вибачте мене мої улюблені сисечки🙏)
, - повідомила вона в пості під фотографією.

Дівчина зазначила, що після роду вона виросла і зараз вона стала з сумом згадувати минулі часи. Наталка Денисенко повідомила, що почала цінувати врнмена, коли у неї були маленькі груди. Вона закликала жінок не використовувати імпланти.

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Показати ще

Дівчата!!!! Благаю!!! Любіть і дякуйте те, що дано самою природою 🙏 🤍
, - повідомила вона.

Нагадавши, Тоня Матвієнко відкинула скромність заради Арсена Мірзояна. На особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям спостерігають понад 93 тисячі читачів, Тоня Матвієнко опублікувала відео, зняте під час участі в танцювальному шоу "Пристрасті на паркеті"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров зацілував куму Дзідзьо Олю Цибульську, їй сподобалося

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських навчила українок правильно вертіти задом і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років".