На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського музиканта, виконавця авторських пісень і колишнього учасника групи "5'nizza" Сергія Бабкіна з’явився новий допис, присвячений Дню захисників і захисниць України.

Співак, який полюбляє тішити своїх відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережах, де за його життям стежить понад 420 тисяч осіб.

Цього разу виконавець презентував пісню, яку він виконав разом зі співачкою Оксаною Мухою на концерті, присвяченому Дню захисників і захисниць України.

Сергій Бабкін, фото з Instagram

««Ми всі живі…» З Днем захисника та захисниці України!», - привітав він своїх прихильників.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

«…Живе душа твоя в піснях, у нотах зітканих мелодій… Втішає голос з-під небес – ми всі живі, не плачте, мамо!», - співають виконавці.

У коментарях йому відповідають на вітання, дякуючи за нову композицію.

«Неперевершено», «Дякую! Вас також!», «Так живі. Але якось в цей день болить серце за тих мам, які плачуть...», - коментують прихильники Бабкіна.

Нагадаємо, "Гра в кальмара" від Netflix "запустила" насильство в школах між дітьми: "Приниження і жорстокість"

Як повідомляв Знай.uа, режисер "Гри в кальмара" від Netflix зізнався, що означають червоні волосся №456 у фіналі: спойлер для фанатів

Також портал Знай.uа писав, що знаменита сцена дорами "Гра в кальмара" виявилася імпровізацією: "Вона там взагалі сміється"