Популярна українська співачка Юлія Саніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 660 тисяч чоловік.

Минулої суботи виконавиця в ролі учасниці "Ліпсінк батл" пародіювала свою подругу Тіну Кароль. А зараз фронтвумен The Hardkiss опинилася в новому образі, бажаючи нарешті зустрітися з фанатами у Львові.

Юлія Саніна, фото з instagram

"Львів, Ми прибули! Чекаємо зустрічі. Нагадуємо, що концерти відбудуться в Covid Free форматі. У сторіз ви знайдете посилання на правила проходження на концерт", - пише Юлія Саніна в публікації.

Такий формат передбачає обов'язкову наявність у глядачів одного з документів, ніби це негативний результат тестування на коронавірус, міжнародний (внутрішній або іноземний) сертифікат, що підтверджує вакцинацію однією або двома дозами, та інше. Однак подібні обмеження не стосуються українців молодше 18 років.

Юлія Саніна і Тіна Кароль, скріншот: Youtube

"Фінал близько💔 одночасно радісно, і чомусь сумно", "Львів сильно чекає❤️", "Юля, як завжди, неперевершена🔥 Львів, нарешті дочекалася🙌❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юлію Саніну "закидали помідорами" після танцю на "Маскараді": "Не змогла..."

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Потап і Настя, Ольга Сумська та Віталій Борисюк, Юлія Саніна та Вал: пари, які доводять, що працювати разом можна

Знай.ua писав, Тіна Кароль підчепила залицяльника прямо в домашніх капцях: в халаті і з рушником на голові