Відомий український співак та чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес потішив численних фанатів радісною новиною. Виявилося, що незабаром у нього вийде новий кліп та пісня.

Володимир Дантес має чимало шанувальників, тому часто тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.
Цього разу Володимир Дантес опублікував коротенький уривок з його нового кліпу на пісню "Грустные танцы". Варто зазначити, що прем'єра нової відеороботи співака відбудеться 21 жовтня.

Володимир Дантес, скріншот з відео

У кліпі Дантес з'явиться у доволі незвичному для себе образі. Співак одягнув штани з високою посадкою та піджак у паєтках, оголивши свій торс. При цьому Дантес підвів очі чорним олівцем аби зробити їх більш виразним. А також у кліпі у Дантеса з'явилися вусики.

Владимир Дантес, скриншот с видео

Шанувальники Володимира Дантеса одразу ж прийнялися коментувати уривок нового кліпу співака, при цьому багато хто з них відзначив, що тут він дуже схожий на соліста гурту Maneskin Дам'яно Давида.

"Maneskin😂і Антон з Quest Pistols", "MANESKIN 😏", "Дам'яно Давид, це ти? 🤔", "Maneskin", "Дантес ТИ СУПЕР !!! 🔥", "Я втомився хочу кохання🔥", "Прийшов у свою школу в їдальню і згадав дитинство😂 "," Краш 😍😄🔥 ", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Володимира Дантеса запідозрили в дивній любові, Дорофєєва ні до чого: "Просто кайф!". Володимир Дантес вийшов на сцену заради сміху і розгубився

Як повідомляв Знай, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес заговорив про важку втрату, більше ніколи не будуть разом: "видалив зі свого життя"

Також портал Знай писав, опускати або не опускати? Володимир Дантес показав одвічну проблему всіх чоловіків