Українці запідозрили конфлікт між Ані Лорак і Тіною Кароль. Про замовлення заговорив блогер Rostyslove Production на своєму ютуб-каналі.

Сім років Ані Лорак не давала ніяких інтерв'ю українським журналістам, і просто ігнорувала їх, але нещодавно все ж вирішила зробити виняток. Однак нещодавно вперше за цей період вона дала коментар журналістам ЖВЛ.

Ані Лорак, фото з instagram

Ані Лорак назвала себе пташкою, яка просто дарує музику без кордонів. В один момент вона зрозуміла, що їй мало місця в Україні, і в країні вона досягла всього після другого місця на Євробаченні. Вона повідомила також, що її критика в нашій країні є замовленням через заздрість. При цьому вона зазначила, що в змові явно замішана жінка, так як чоловіки люблять українську співачку.

стоїть якась дівчинка, яка хоче: "я точно також хочу
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

У підписі до відео багато українців порахували, що цією людиною є Тіна Кароль, про що і написали під відео. Багато хто вважав, що жінка в конфлікті як зі Світланою Лободою, так і з Тіною Кароль.

Про це заговорив блогер на каналі Rostyslove Production. Він скептично поставився до реального факту цькування, але сам порахував, що сама Кароліна підозрює саме Тіну Кароль.

За його словами, Тіна Кароль зараз створює україномовний контент, а Ані Лорак - російськомовний. Між ними нібито немає конкуренції.

Нагадавши, Ані Лорак не пробачить: Філліп Кіркоров склав компанію Моніці Беллуччі, світиться від щастя. Красуня-актриса склала компанію Кіркорову
Раніше Знай писав, що 16-річна дочка Моніки Белуччі і Венсана Касселя підкорила світ природною красою: не відрізнити від зіркової мами
Також Знай повідомляв, місіс Смітт Анджеліни Джолі, матриця Моніки Белуччі і Основний інстинкт Шерон Стоун: найбільш еротичні образи в кіно