Сергій Безруков розповів про свою відпустку. Російський актор повідомив це на YouTube-шоу «Юзефович».

Всіма відомий російський актор Сергій Безруков довгий час був виконавцем головних ролей в кіно. За його плечима виконання ролі бандита Саші Білого, легендарних поетів Сергія Єсеніна, а також образ Христа Ієшуа Ганоцрі в екранізації роману Булгакова "Майстер і Маргарита".

Сергій Безруков, скріншот: Instagram

Попри те, що знімається він не так активно останнім часом, у нього ціла армія фанатів. Зокрема в соцмережі Instagram за його життям стежать понад 2,7 мільйона осіб.

Нещодавно YouTube-шоу "Юзефович" 47-річний Сергій Безруков зізнався, що поки не змогла полетіти з дружиною у відпустку, залишивши дітей з нянями або родичами. Російський актор зазначив, що найчастіше він потребує зміни обставин.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

у нас з Ганнусею багато дітей. Хочемо відпочивати і удвох. Хоча б раз. Є така мрія-поїхати на Мальдіви. Але поки не виходить реалізувати... спочатку б на Мальдіви з дружиною, а потім в Грецію з дітьми
, - повідомив він.

Нагадаємо, "Кінозірка" з кумедною дупою увірвалася в ліжко до Безрукова: хто спить з легендою" бригади " крім дружини.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину