27-річна південнокорейська актриса і модель Хо Ен Чон частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20,9 мільйонів чоловік.

Пройшов рівно місяць з того моменту, як на просторах стрімінгового сервісу Netflix з'явився геніальний серіал "Гра в кальмара", який подивилися понад 100 мільйонів чоловік по всьому світу, зробивши проект найпопулярнішим на цій платформі.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Дівчина зіграла одну з головних ролей, вона втілила на екрані героїню-біженку з Північної Кореї (№067) — це дебют.

А зараз вона поділилася серією знімків, зроблених під час прогулянки. Видно, що ніякої серйозності в цій "фотосесії" немає. Дівчина поводиться цілком розслаблено. А на третьому знімку вона виглядає і зовсім сонною, дозволивши собі позіхнути на камеру.

"Мені подобається третя картинка😂", "О, чорт візьми, чорт візьми, Хо Ен❤️", "Моя мама запитує, коли її невістка повернеться додому", "Крихiтко, повертайся додому, діти сумують за тобою", "Гей, лол, я сказав мамі, що ми одружені", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

До цього Хо Ен виклала ще одну публікацію з цієї прогулянки, але постала перед камерою стоячи і з красивою посмішкою.

Нагадаємо, акторів "Гри в кальмара" змусили пройти смертельне випробування з серіалу: "Залишилося 30 секунд"

Як повідомляв "Знай.ua", поліцейський-красень Ві Ха Джун з "Гри в кальмара" оголив тіло і підкорив досконалістю: на це можна дивитися вічно

Знай.ua писав, "Гру в кальмара" зняли за ціною трьох серій "Дуже дивних справ": скільки коштує південнокорейський хіт від Netflix