Дійсно, повірити в те, люди, якими надихаються мільйони, можуть бути прихильниками масонства або навіть шанувальниками Сатани - дуже важко. Все ж є такі "фанати", які з усім серцем вірять в теорії змов і можуть побудувати здогади щодо таємного життя своїх улюблених зірки.

Тепер наші читачі зможуть дізнатися, кого з російських зірок підозрюють у поколінні "темним" силам.

Про це стало відомо завдяки припущенням журналістки Алли Захарової для одного з російських глянців.

Ольга Бузова, фото з Instagram

Ольга Бузова

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Вже довгі роки фанати думають, що співачка є членом таємного товариства. До такого висновку вони прийшли через фірмовий жест Бузової-пальців, складених "пістолетом". Вперше Ольга показала його в кліпі. Вважається, що такий знак – окультний символ Дияволиці Бафомет. У Середні століття її вважали дружиною самого Сатани.

Єгор Крід, скріншот: YouTube

Єгор Крід

На сайті Роскомнагляду в 2019 році було опубліковано "соціокультурне дослідження медіасередовища виступів Єгора Кріда", виконане "Національною радою соціальної інформації". Експерти вивчили творчість і стиль життя співака і прийшли до висновку, що він має зв'язок з масонами. Шанувальники визнали за необхідне вивчити і різноманітні татуювання на фоні артиста, після чого вирішили, що Єгор є "типовим представником" руху New Age ("Нова ера").

Алла Пугачова, фото: Instagram

Алла Пугачова

Під час президентських виборів 2018 року Примадонна процитувала персонажа знаменитої книги Михайла Булгакова "Майстер і Маргарита".

"Ніколи нічого не проси. Самі все запропонують і самі все дадуть", - сказала Алла Борисівна.

На це висловлювання відразу відреагував актор Стас Садальський. На своїй сторінці в Instagram він написав: "Ніколи нічого не проси. Самі все запропонують і самі все дадуть" - цю фразу вимовляє Сатана. У Христа інший підхід:"Просіть і дасться вам". Відповідь Пугачової не змусила себе довго чекати. "Одна справа просити у Бога, інша - у сильних світу цього. Не просила, не прошу і не буду просити. Перечти "Майстер і Маргарита", дорогий ти мій буркун", — написала вона.

Також Пугачову неодноразово викривали у використанні таємних обрядів і магічних приворотів для досягнення своїх цілей. Наприклад, колишня дружина Володимира Кузьміна Тетяна Артем'єва вважає, що колись Алла Борисівна повела у неї чоловіка за допомогою магії. Сама співачка вважає за краще не коментувати дурні домисли.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Філіп Кіркоров

Під час гастролей в Тихвіні король поп-музики прийшов в монастир в одязі з масонською символікою. На футболці Філіпа було зображено всевидюче око. Співака це абсолютно не бентежило: він навіть виклав знімок з православного храму в свій Instagram.

"Тихвин... Це було незабутньо... Чудотворна ікона Божої Матері наповнила мене любов'ю і силою любові, зарядила мої підсіли запобіжники. І ще раз спасибі глядачам Тихвіна, які подарували мені стільки позитиву в мій перший візит, сподіваюся не останній", — підписав фотографію Філіп.

Раніше повідомляли, Філіп Кіркоров "проміняв" Ані Лорак на оголену Катерину Варнаву: "Бенкет під час чуми".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Бузова наїхала на колишнього з образами, але Дава розкрив ганебну переписку: "Не такий вже й мудак".

Знай.uа писав, "Або я, або Танці з зірками": Дава розкрив таємницю фатальної сварки з Ольгою Бузовою, капризи довели до хайпа.