Юрій Корявченков розповів, як це - бути гостем «Вечірнього кварталу», а не учасником. Чоловік поділився, що йому подобається більше: робота у Верховній Раді або гра в «Кварталі», в ефірі шоу «Світське життя» з ведучою Катериною Осадчою.

«Пане Юрію, ось вже два роки приходите на «Вечірній квартал» не як учасник, а як глядач. Як воно? Чи не сумуєте? Чи не крає серце? Чи не розумієте, що насправді місце у Верховній Раді не зовсім ваше, а все ж таки ваше місце на сцені?», - запитала Осадча.

«Дякувати богу, ще запрошують і ще пам’ятають. Праця в Верховній Раді – я працюю, як повинен працювати депутат… Депутатство триває п’ять років. Потім може й назад на сцену», - зізнається чоловік.

Він також додав, що «основна маса акторів у Кварталі залишилася».

«Буває, приходжу на репетиції, дивлюсь – все так само, машина працює, все добре… Буває, просто хочу побачити хлопців, і заїжджаю на репетиції. Ми зустрічаємося на свята, але часу мало», - розповів Юрій.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

На питання Осадчої, чи зрадів би він, якби завтра його позбавили депутатства і повернули на сцену, Корявченков відповів ствердно.

Раніше ми писали про те, що Олена Кравець вийшла на сцену "Вечірнього кварталу" з травмою ноги і підкорила зал - "Занадто висока ціна". Олена показала, на що готова заради сцени

Нагадаємо, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: тата зрозуміють. Юрій Ткач здався з "легким" макіяжем

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Нікітіна з "жіночого кварталу" в чорній спокусливій білизні поманила чоловіків на тлі пілона: "Можу бути кішечкою"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач став страусом і мало не осоромив Наталію Могилевську: "Уписатися можна"