Соліст групи Рамштайн прийшов в гримерку до Марі Крайнбері. Про це повідомляє портал Starhit.

Тілль Ліндеманн довгий час проводить у Москві. Нещодавно його застукали за лаштунками акустичного концерту Марі Крайнбрері. Чоловік прибув до гримерки співачки за лаштунками її акустичного концерту.

Тіль Ліндеманн і Світлана Лобода, фото: proexpress.com.ua

Чоловік побув там близько десяти хвилин. Потім він в компанії друзів пройшов в зал, де опинився за столиком у віп-зоні. Соліст німецької рок-групи уважно спостерігав за тим, як виступає виконавиця, а також обговорював деякі епізоди шоу.

Поки невідомо, чи є це дружнім візитом або натяком на щось більше. До цього німецький музикант також приходив на виступи української співачки Світлани Лободи. Знаменитостям приписували роман, а також ходили чутки, що Ліндеманн є батьком її молодшої дочки Тільди.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Світлана Лобода, фото з Instagram

Поки ці чутки не знайшли підтвердження, сама Лобода про особисте життя воліє не поширюватися.

Нагадаємо, Ані Лорак не пробачить: Філліп Кіркоров склав компанію Моніці Беллуччі, світиться від щастя. Красуня-актриса склала компанію Кіркорову. Сам він прийшов на показ в строкатому костюмі чорно-золотого кольору з масивними коронами замість гудзиків на білій сорочці.
Раніше Знай писав, що 16-річна дочка Моніки Белуччі і Венсана Касселя підкорила світ природною красою: не відрізнити від зіркової мами
Також Знай повідомляв, місіс Смітт Анджеліни Джолі, матриця Моніки Белуччі і Основний інстинкт Шерон Стоун: найбільш еротичні образи в кіно