Відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов показав, чим займається з дітьми, поки його дружина Катерина Осадча на роботі.

Юрій Горбунов має чимало шанувальників, тому з задоволенням тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими моментами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить один мільйон осіб. Цього разу відомий актор вирішив показати свій вечір з дітьми, поки їх мама Катя Осадча на роботі.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова

Юрій Горбунов опублікував кілька фото зі старшим сином Іваном. На фото можна побачити, як телеведучий разом з сином взялися за розмальовки та малювання аби гарно провести час разом. Що у цей момент робив його молодший син Горбунов не показав, імовірно він уже спав.

"Поки мама на зйомках!Тато з синами на господарстві!!Мріяв про таке дуже довго!", - так Юрій Горбунов підписав опубліковані фото.

Фото зі сторінки Юрія Горбунова

Варто нагадати, що Юрій Горбунов та Катя Осадча у лютому 2017 року оголосили, що вони офіційно одружені. 18 лютого 2017 року в подружжя народився син Іван. А вже влітку цього року у пари народився другий спільний син, якого пара назвала Данилом.
Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча показали наймолодшого сина і "забули" про старшого - "Ми тебе любимо". Юрій Горбунов показав щасливу Катю Осадчу
Раніше Знай писав, Юрію Горбунову ледь не відгризли голову: Катя Осадча ні до чого. Український телеведучий вирішив показати, як проводить вільний час зі своєю улюбленою сім'єю.
Також Знай повідомляв, що Юрій Горбунов із Тіною Кароль вселили надію в серця фанатів "Танців з зірками": "Возз'єднання найкращої пари". Горбунов рвонув на курорт за Кароль

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще