Останніми тижнями весь світ обговорює захопливий і дещо приголомшливий південнокорейський серіал про виживання "Гра в кальмара". Цей фільм вже встиг побити всі рекорди за переглядами.

Водночас актори, які зіграли головних героїв "Гри в кальмара", вмить здобули всесвітню популярність. За їхнім життям відтоді стежать мільйони глядачів, зокрема підписуючись на їхні сторінки у соцмережах.

Так і 27-річна південнокорейська акторка і модель Хо Ен Чон стала мегапопулярною після виходу фільму "Гра в кальмара". В Інстаграмі акторки вже назбиралося понад 21,5 млн читачів.

Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony

Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony

Цього разу Хо Ен Чон поділилася результатами фотосесії для глянцю "Vogue Korea". Акторка позувала перед камерою в кількох образах. Особливо вражаючою була салатова сукня цікавого крою з пірїнами.

На кількох фотографіях Хо Ен Чон позує оголеною без бюстгальтера, прикриваючи груди руками. Акторка також показалась з новою пишною зачіскою, ставши зовсім на себе не схожою.

Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony

Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony

Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony

Хо Ен Чон, instagram.com/hoooooyeony

Нагадаємо, поліціянт-красень Ві Ха Джун з "Гри в кальмара" оголив тіло і підкорив досконалістю: на це можна дивитися вічно. Південнокорейський актор і модель Ві Ха Джун зіграв у серіалі красеня-поліцейського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нагадаємо, режисер "Гри в кальмара" від Netflix зізнався, що означає червоне волосся №456 у фіналі: спойлер для фанатів. Режисер "Гри в кальмара" Хван Дон Хек вирішив розкрити таємницю фарбування волосся головного героя у фіналі історії

Також "Знай.ua" писав, як Лі Джон Дже виглядав до слави, яку приніс серіал "Гра в кальмара": у 90-их був моделлю. Фанатам по всьому світу показали, як виглядав головний герой серіалу "Гра в кальмара" в 90-их