Переможниця "Холостяка" та блогерка, а також дружина відомого телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова після народження сина часто розповідає про свій досвід материнства. Проте, зараз вона поділилася "історією повернення у своє тіло".

Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям стежать 1,7 млн читачів. Даша Квіткова опублікувала відео, в якому розповіла про процес схуднення після вагітності.

"Вага 65. Поки стоїть. Сьогодні йдемо на тренування і не важливо, що ми на відпочинку", - написала Даша Квіткова про свою вагу на цей момент.

Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova

"Я дуже переживала, що за час Парижу, Барселони я так конкретно набрала, хоча я старалася харчуватися. Та все ж ваги показали, що вага моя не зсунулася з місця. Це добре. Тому що сантиметри йдуть, вага стоїть, не набирається, добре. А вага на місці стоїть через грудне вигодовування, скоріш за все.", - написала вона. Даша Квіткова

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Як розповіла Даша Квіткова, не дивлячись на те, що вони зараз відпочивають на морі, все одно зібралися піти у спортзал. Блогерка сподівається, що її зусилля дадуть результат і вона швидко досягне тієї ваги, про яку мріє.

Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, Даша Квіткова заговорила про розлучення з Микитою Добриніним: "Почалася криза...". Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла про кризовий етап після народження першої дитини, адже зіштовхнулася з багатьма труднощами

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Квіткова і Микита Добринін невдало показали маленькому синові Париж: "Ноги в кров". Молоді батьки відправилися з сином У Париж

Також "Знай.ua" писав, Даша Квіткова не захотіла "танцювати під чужу дудку", але її змусили: у Микити Добриніна не залишилося вибору. Даша Квіткова показала, хто її змусив "танцювати під чужу дудку"