13-річна Наталія, жителька села Городище на Чернігівщині, 17 жовтня народила доньку від 17-річного хлопця. Дівчинку назвали Поліна.

Інформацію про народження дитини Суспільному повідомив батько новонародженої 17-річний Сергій Коцюба. Новоспечений тато розповів, що пологи були стрімкі, тому народжували у Мені, до Чернігова не встигли доїхати.

"Народила дівчинку. Назвали Поліна. Вага 2800. Я позавчора їздив, але мене в палату не пустили через карантин. Я тільки сумку передав їм передачу і все", - розповів він. Сергій Коцюба

13-річна Наталя народила доньку, фото: suspilne.media

Сергій Коцюба також повідомив, що 21 жовтня маму разом з донькою виписали. А на питання, чи встигли вони розписатися із Наталею, відповів, що ще ні. Вага дитини - 2800. Батька до малятка у пологовому не пропускали через карантин.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Нагадаємо, про вагітність 12-річної дівчинки стало відомо у квітні 2021 року. До поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них потрапила на прийом тоді ще 12-річна вагітна дівчина. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Зґвалтування неповнолітньої", але потім закрила.

Нагадаємо, семикласниця завагітніла від 17-річного хлопця: не знав, що не можна спати з неповнолітніми. У Дроздівці на Чернігівщині семикласниця Наталя чекає дитину від 17-річного хлопця. Дівчинка завагітніла у 12 років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", МОЗ розширило список професій для обов'язкової вакцинації: кому доведеться щепитися від covid. Міністерство охорони здоров'я України вирішило розширити список професій, працівники яких підлягатимуть обов'язковій вакцинації від коронавірусу

Також "Знай.ua" писав, українцям пророкують "червону" зону на Новий рік та Різдво: що буде заборонено під ялинкою. Епідеміологиня розповіла, чи чекати українцям локдауну на новорічні свята, адже зараз спостерігається серйозне погіршення ситуації