Коли пара живе разом вже довгий час їх пристрасть може трохи затихати, тому партнери роблять все аби її повернути. Українські зірки у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна розповіли, що вони роблять аби додати у стосунки перчинки.

Зіркове подружжя Катерина Кухар та Олександр Стоянов разом вже 12 років. Прима балерина зізнається, що весь це час не дає розслабитися ні собі, ні чоловіку.

Стоянов і Кухар, фото: Instagram

"Я дуже люблю купували красиву білизну, неочікувано для нього. Робити йому якісь подарунки, люблю різні пов'язки на очі", - зізналася Кухар.

Однак її чоловік Олександр Стоянов видав ще один секрет. Виявилося, що пристрасті у їх з Катериною стосунки додає розставання після бурхливих сварок. Однак чоловік зізнався, такі розтавання бувають рідко, і всього на кілька годин.

"Мені дуже подобаються такого формату стосунки, це буває раз у півроку, але ти коли миришся, ейфорія просто зашкалює. Після сварки неперевершені відчуття. Прям рекомендую всім сваритися, а потім миритися", - розповів Стоянов.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян зізнаюся, що пристрасті у їх відносини додає розлука під час кількатижневих гастролей.

"Це класно, ти встигаєш скучити, і все по-новому. Мабуть, найбільше було три тижні, коли Арсена не бачила", - розповіла Матвієнко.

Арсен Мірзоян. Фото: tochka.net
Арсен Мірзоян. Фото: tochka.net

Арсен Мірзоян також підтвердив слова дружини, що саме роз'їзди додають гостроти їх стосункам, адже вони по-справжньому встигають скучити один за одним.
Стосунки співачки та менторки Ольги Горбачової та продюсера Юрія Нікітіна за 23 роки пережили і розлучення і другий шлюб. За ці роки жінка відкрила для себе секрет, як постійно відчувати пристрасть, це духовні практики.

Ольга Горбачова і Юрій Нікітін, instagram.com/zhvl_official

"Я за 23 роки знаю дуже багато секретів, таємниць збереження пристрасті. Можете просто відкрити мій кліп "Повезло" і повторювати", - розповіла співачка.

Скрін, відео YouTube Нікітін і Горбачова

Її чоловік Юрій Нікітін зізнається, що над стосунками потрібно постійно працювати. Наприклад, можна запрошувати свою дружину на побачення при цьому уявляючи, що це нова жінка.
Нагадаємо, Alyona Alyona, Олександр Пономарьов і Катерина Кухар назвали головні приводи для розлучень: "Якщо ти мені не....". Знаменитості розповіли про найжорсткіші ультиматуми у своєму житті
Раніше Знай писав, Арсен Мірзоян взяв "під приціл" тещу Ніну Матвієнко: от вам і ідеальний зять
Також Знай писав, Тоня Матвієнко відкинула скромність заради Арсена Мірзояна: так не крутить навіть Настя Каменських.