Директор конкурсу "Міс Україна" Вероніка Щипцова осоромилася через stories в соціальній мережі Instagram з Тіною Кароль.

Вероніка Щипцова сидячи за суддівським столом конкуру "Міс Україна", вирішила показати те, що відбувається у своєму блозі в Instagram.
Так, під час того, як на сцені виступав Артем Пивоваров зі своєю популярною піснею "Рандеву", директор конкурсу вирішила зняти stories для Instagram. Вона показала себе і дівчину, яка сиділа поруч, і вони разом енергічно порухалися під музику.

Скріншот stories Вероніки Щипцевої

Але, раптом Вероніка Щипцова вирішила направити камеру в інший бік, де сиділа співачка Тіна Кароль. Вона в цей момент сиділа в телефоні і вирішила не позувати в камеру Щипцової. При цьому Тіна лише бічним поглядом вирішила подивитися, що ж від неї хоче дівчина.
Варто відзначити, що Вероніка Щипцова запросила Тіну Кароль стати журі в конкурсі краси "Міс Україна".

Скріншот stories Вероніки Щипцевої

Скріншот stories Вероніки Щипцевої

"Директор конкурсу "Міс Україна" Вероніка Щипцова спробувала залучити Тіну Кароль у свою сторіз. Реакція співачки в дусі "що це взагалі за дівка мене знімає"🤣але Вероніку реакція не збентежила і вона все-одно зробила позначку, даремно чи що Тіну в журі запросила", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Культурна пральня"

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Показати ще

Скріншот допису

Нагадавши, що Тіна Кароль згадала часи до Євгена Огіра і Дана Балана:"Мука". Українська співачка відверто розповіла про своє життя і про своє минуле.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Тіна Кароль захотіла близькості, але не з Даном Баланом: "тільки без обману". Тіна Кароль розповіла про свої бажання

Також "Знай.uа" писав, сумний Дан Балан вирушив якнайдалі від Тіни Кароль: "хіба час існує?".