Телемандрівник і ведучий програми "Світ на виворіт" Дмитро Комаров показав шанувальникам свого травел-шоу, що їх чекає в новому випуску.
На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 1.8 мільйонів чоловік, мандрівник розповів, що вже 23 жовтня він покаже те, що не вдається зняти 99% журналістів. Він покаже ринки і майстерні зброї.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова

"Кажу впевнено, тому що цей сюжет став можливий тільки завдяки довгій і щільній роботі з Пакистаном і сформованій довірі. Взагалі дуже круто, що країна погодилася показати те, що показувати з точки зору іміджу невигідно. Від нас нічого не ховали і показали кожен куточок "забороненої зони", — розповів він.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова

У новому випуску Дмитро Комаров покаже українцям ринки і майстерні зброї в Пакистані. Тут в різних гаражних кооперативах виробляють копії всіх найвідоміших марок зброї в світі.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова

"У Пешаварі на кордоні з Афганістаном, де живуть пуштуни, зброя - це частина культури. Чоловік повинен бути озброєний. Майже у кожного є пістолет. За життя він може жодного разу не вистрілити - це предмет гордості. Для мене це найсильніший в емоційному плані випуск. Незважаючи на сувору картинку, дозволяє зрозуміти, що всі ми, незалежно культури і середовища, в якій виховувалися, цінуємо одне і те ж. Найголовніше: життя і любов", - розповів Комаров.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще
Ця програма стане завершальною у випуску про Пакистан. Дмитро Комаров зізнався, що це був вельми незвичайний вибір старни, про який він жодного разу не пошкодував.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова

"Вперше після великої паузи через пандемію ми відчули дух справжніх пригод. І сподіваюся, що через екрани ми передали вам ці емоції. Вперше мої очікування від країни і те, що я про неї читав у ЗМІ, взагалі не збіглися з реальністю. Готуючись до поїздки, я читав про терористів. А приїхав і зустрів приголомшливих людей, які не мають нічого спільного з цими публікаціями в ЗМІ", — підсумував він.

Нагадавши, що Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" потайки від Саші Кучеренко вирушив на кладовище: "тут рятують....". Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" розповів, чим здивував його Пакистан

Раніше портал Знай писав, що Дмитро Комаров втік від Олександри Кучеренко в дике плем'я: їдять отруту і вбивають списами

Також Знай повідомляв, що Дмитро Комаров з " Світу навиворіт "показав, як виглядав до зустрічі з Кучеренко:"індіанець з радянського кіно". Дмитро Комаров поділився знімком 9-річної давності.