Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Зовсім недавно артистка розповідала своїм фанатам, що їй в Instagram написала відома американська зірка Кім Кардашьян. Леся підхопила цю тему і продовжує її розвивати, хоча все начилося з одного простого повідомлення від Кім: "Amazing".

Цього разу Нікітюк поділилася своїм фото з недавнього 34-о дня народження, і знімком Кардашьян. Дівчата позують в кадрі в схожому вбранні - в блискучій накидці, яка дуже схожа на знаменитий новорічний "дощик". Публікацію в Insta Stories Леся приурочила до свята Кім, нещодавно американці виповнився 41 рік.

Скріншот з Insta Stories, Леся Нікітюк

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк показала коханого і відростила величезні роги: "Для дівчаток...". Телеведуча запропонувала українкам пограти і перевірити свої знання.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, що Леся Нікітюк вперше показала свого хлопця з "багатих": у золотих ланцюгах і чорному смокінгу. Леся розмістила цікаву публікацію, на якій присутній її можливий обранець.

Як повідомляв Знай.uа, Лесі Нікітюк-34: чим запам'ятався рік для телеведучої, почалося все з лисини

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк перетворилася на "хуторянку" на честь 34-річчя: Софія Ротару відпочиває