Відносини Ханде Ерчел і Керем Бюрсіна регулярно сваряться. Їхні стосунки переживають кризу, передає портал ellegirl.

Відома турецька актриса, модель і зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 22 мільйонів чоловік.

Жінка перебуває у відносинах зі своїм колегою. Однак нещодавно стало відомо, що Керем Бюрсін і Ханде Ерчел почали сваритися через напружені стосунки актора з сестрою Ханде Ерчел-Гамзе.

Справа в тому, що Гамзе спілкується з екс-коханим Ханде Муратом Далкиличем. Це викликає непорозуміння Бюрсіна, які починає ревнувати. Адже Мурат крутиться біля його родини.

Журналісти зазначають, що чоловік і жінка постійно сваряться. Ханде Ерчел знаходиться між двох вогнів. Дівчина намагається підтримати і коханого, і рідну сестру, але поки якось згладити конфлікт не виходить. Пара не коментувала дані чутки.

Популярні новини зараз

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Нагадаємо, зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел засвітила свої "персики" в сукні без бретелей: "Люблю тебе". Дівчина постала в оригінальному вбранні.

Як повідомляв " Знай.ІА", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.

Знай.ІА писав, зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел оголила плечі і груди на тлі заходу сонця: без посмішки, спекотна красуня. Дівчина здивувала своїм новим бразом в соціальних мережах.