Людмила Балан здивувала шанувальників своєю фігурою. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Мама молдавського виконавця Дана Балана, якому приписують роман з українською співачкою Тіною Кароль, Людмила Балан є активною послідовницею соцмережі Instagram, де у неї вже майже 33 тисячі передплатників. При цьому величезна частина її фан-аудиторії з України, так як постійно під її фотографіями можна побачити написи російською та українською мовою.

24 Жовтня 63-річна жінка опублікувала фотографію в білій сукні. Наряд ідеально лежить на стрункій фігурі жінки. Жінка підписала знімок оригінально і молдавською мовою.

Час, витрачений на задоволення, насправді не витрачено даремно. ❤️🙏
, - повідомила вона.

Фолловери активно почали комментірвать даний пост. Багато відзначили красу співачки, а хтось відзначив відносини її сина і Дана Балана.

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Показати ще

ви просто прекрасні!!!"; "Ви так схожі на одну прекрасну народну артистку, сподіваюся у них все добре 🙏"; "Краса і ніжність, ви прекрасні, бажаю вам щастя і благополуччя"; "Дан і Тіна щасливі разом. Злі язики нічого не можуть з ними вдіяти
, - повідомляють вони.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.